Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Νέα Κούκλα

Γεια σας!
Βγήκε μια νέα κούκλα....για την ακρίβεια ένα ζευγάρι (2 κούκλες) για Superstars! Ονομάζονται Mona Zaki and Ahmed Helmy! Ας μάθουμε μερικά πράγματα για αυτούς:

Εδώ είναι οι κούκλες στο Stardoll:


Ας ξεκινήσουμε με την Μόνα:

 H Mona Zaki (γεννημένη 18, Νοέμβρη 1976) είναι μια Αιγύπτια ηθοποιός. Παρά το γεγονός ότι δεν είχε κανένα ενδιαφέρον σε όλα τα σχετικά με την ύπαρξη ηθοποιός, η Μόνα Zaki είναι σήμερα μια αξιοσημείωτη ηγετική αστέρων. Η Μόνα ξεκίνησε την καριέρα της να ενεργήσει κατά λάθος, όταν συνάντησε τον Mohamed Sobhi, τον διάσημο Αιγύπτιο ηθοποιό και σκηνοθέτη. Η Μόνα είναι φοιτητής Μαζικής Επικοινωνίας στην τετάρτη τάξη. Το όνειρό της είναι να αποδείξει τον εαυτό της ως μια καλή ηθοποιός. Θέλει να κάνει καλή αξιοσημείωτη ρόλους στην καριέρα της ως Super Star. «Υπάρχουν πολλά να κάνουμε». Είναι παντρεμένη με τον Ahmed Χέλμη, έναν αιγύπτιο ηθοποιό. Είναι οι γονείς, έχουν μια κόρη που ονομάζεται Lily.

Τώρα ας δούμε τον Ahmet:

Ahmed Helmy (γεννημένος Ahmed Mohamed Helmy Awad) στις 18 Νοεμβρίου 1969) είναιένας αιγύπτιος κωμικός και ηθοποιός δράματος. Είναι παντρεμένος με την Αιγύπτιο ηθοποιό Μόνα Zaki και έχουν μια κόρη που ονομάζεται Lily γεννήθηκε το 2003.
Ο Αιγύπτιος ηθοποιός Ahmed Helmy αντικατασταθεί βέρα του με ένα άλλο που φέρει τα χρώματα της σημαίας της χώρας του. Ο δικτυακός τόπος "GN4Me.com" αναφέρουν ότι Helmy παρατηρήθηκε σε πολλές περιπτώσεις, φορώντας το μαύρο, άσπρο και κόκκινο δαχτυλίδι. Ξεκίνησε το φοράει μετά την Αιγυπτιακή Επανάσταση του 2011 που ανέτρεψε το προηγούμενο καθεστώς και στην οποία ο Helmy και η σύζυγός του ηθοποιός Μόνα Zaki συμμετείχε. Ο νέος δακτύλιος έχει μια επιγραφή του ονόματος Mona, η οποία εντυπωσίασε τους οπαδούς του ζευγαριού. Η τάση αυτή αναμένεται να ανθήσει με τη νεολαία της Αιγύπτου, για να ενταχθούν στην ορδές των τάσεων για τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτων, ρούχα και άλλα αντικείμενα με την αιγυπτιακή σημαία αποτυπωμένη πάνω τους, όλα τα ως αποτέλεσμα της επανάστασης.



Εδώ είναι στην πραγματικότητα: 




Σας αρέσουν?


Φιλάκια πολλά,


FashionPennyFun

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου