Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Συνέντευξη με την Emily_Star_Doll

Γεια σας! Τι κάνετε;
Σήμερα πήρα Συνένετυξη από την γνωστή μας στο Stardoll, Emily_Star_Doll. Η Emily εχει μια υπέροχη κούκλα στο Stardoll και την ευχαριστούμε που δέχτηκε να της πάρουμε συνέντευξη! Ορίστε η συνέντευξη:

-Γεια σου Emily! Το blog μας χαίρεται πολύ που δέχτηκες να σου πάρω συνέντευξη!

-Γεια σου Πεννυ! Και εγω χαιρομαι που διαλεξατε εμενα! :)

-Τέλεια! Ας αρχίσουμε: Πόσα χρόνια είσαι στο Stardoll?

-Εχω ηδη κλεισει 2 χρονια!! Και συγκεκριμενα στις 18 Αυγουστου του 2009 εφτιαξα την Emily_Star_Doll

-Τέλεια! Έχεις κερδίσει κανένα έπαθλο όσο είσαι στο stardoll?

-Ναι! Τον τελευταιο χρονο κερδισα αρκετα πραγματα, οπως το Album winner το οποιο νικησα στις 11 Ιανουαριου 2011 και Scenery Winner το οποιο νικησα στις 28 Δεκεμβριου 2010!! Επισης εφτασα πολυ κοντα στο να κερδισω και το coverigirl, οπου την τελευταια φορα στις 11 Ιουλιου βγηκα 2η :)

-Καταπληκτικα! Όλοι ξέρουν ότι κάνεις τέλεια designs. Πως νιώθεις για αυτό; :)

-Νιωθω περιφανη γιατι ποτε δεν θα μπορουσα να πιστεψω οτι θα εφτανα τοσο ψηλα με τα designs :)

-Πράγματι σχεδιάζεις τέλεια! Τι γνώμη έχεις για την MSW 2011?
Είναι ένα θέμα που απασχολεί τα κορίτσια στο stardoll. Πιστεύεις ότι έχεις πιθανότητες? :)

-Κοιταξε να δεις, οντως το MSW 2011 ειναι το θεμα για το οποιο μιλαει ολο το stardoll, αλλα εγω πραγματικα δεν ξερω! Πολλα μελη με ενθαρινουν και λενε πως προκειται να μπω στις υποψηφιες αλλα πραγματικα δεν εχω ιδεα!! Απλα να ευχηθω καλη επιτυχια σε ολες τισ υποψηφιες!! :)

-Ναι, η αλήθεια είναι ότι έχεις μια καταπληκτική κούκλα! Ας αλλάξουμε θέμα..Σου έχουν ζητήσει ποτέ τον κωδικό σου? Τι γνώμη έχεις για τους hackers? Πολλά κορίτσια στεναχωριούνται και χάνουν το λογαριασμό τους. Τι γνώμη έχεις γι'αυτό?

-Εγω ειμαι πολυ προσεκτικη με αυτα, οντως μερικα ατομα μου τον εχουν ζητησει, αλλα πιστευω πως αν ολα τα μελη στο Stardoll προσεχουν τον λογαριασμο τους και ειναι επιφυλακτικα με τα ατομα που ζητουν κωδικο δεν θα αντιμετωπισουν κανενα προβλημα.

-Συμφωνώ μαζί σου! :) Υπάρχει κάτι που θα άλλαζες στο stardoll?

-Οχι δεν υπαρχει κατι που θα αλλαζα στο Stardoll,πιστευω πως ειναι ενα ξεχωριστο site και για αυτο το λογο πολλα μελη το ''υπεραγαπουν''!! :P

-Χαχα δίκιο έχεις! Σε ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σου! :D Έχεις κάτι να πεις στις αναγνώστριες & αναγνώστες αυτού του blog? 

-Τους ευχομαι να συνεχισουν ετσι! Εχετε ολοι δημιουργησει ενα εξαιρετικο blog, το οποιο συνηθιζω να επισκεπτομαι!! Φιλια!! xx

-Ευχαριστούμε πολύ! Φιλάκια! :)


Εδώ είναι η Emily_Star_Doll:


Φιλάκια πολλά,

FashionPennyFun

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου